Saturday, July 23, 2016

BŪTISKS NODROŠINĀJUMS CEĻĀ - CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANA

Plānojot ceļojumu, ikviens vēlas, lai tas ir iespējami veiksmīgāks. Lai izvairītos no problēmām ceļojuma laikā, noderīga var būt ceļojuma apdrošināšana. Ceļojuma apdrošināšana sedz ārzemju ceļojuma laikā radušos zaudējumus, kuri ir saistīti ar medicīniskās palīdzības sniegšanu, nelaimes gadījumiem, bagāžas aizkavēšanos, bojāšanu vai nozaudēšanu.

Ceļojumu apdrošināšana parasti paredz pamatpiedāvājumu, kurā ir neatliekmās medicīniskās palīdzības saņemšana, medicīniskā transporta pakalpojumi, izdevumus, kas vajadzīgi pases atjaunošanai ārzemēs tās nozaudēšanas vai zādzības gadījumā. Ceļojumu apdrošināšana var tikt papildināta ar tādām iespējām kā - bagāžas apdrošināšana, ceļojuma aizkavēšanās, pārtraukšanas un nokavēšanas apdrošināšana un citām. Ceļojumu apdrošināšana un tās sniegtās iespējas, protams, atkarīgas gan no Jūsu vajadzībām, gan arī konkrētās apdrošināšanas sabiedrības piedāvājuma.

MEKLĒ LABĀKO CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANU? LABĀKOS PIEDĀVĀJUMUS ATRADĪSI INTERNETĀ!
Ierasts, ka ceļojuma apdrošināšana tiek pirkta kādā no apdrošināšanas kompāniju birojiem, taču arvien populārāka kļūst polises iegāde internetā.
Ceļojuma apdrošināšanas internetā ir ērta un ātra iespēja, tādēļ to novērtē arvien vairāk cilvēku. Turklāt ceļojumu apdrošināšana internetā nereti palīdz ietaupīt arī naudu, tieši tāpat, kā OCTA polise internetā!
PIRMS PIESAKI APDROŠINĀŠANU, SALĪDZINI VAIRĀKAS IESPĒJAS
Katrs vēlas, lai iegādātā ceļojumu apdrošināšana internetā būtu pēc iespējas draudzīgāka izmaksu ziņā. Tieši tādēļ vērts salīdzināt vairākus piedāvājumus, ņemot vērā tādus faktorus, kā ceļojuma periods, galamērķis, ceļojuma mērķis. Vairāku piedāvājumu izpēte ļaus izdarīt īsto izvēli, lai noformētā ceļojumu apdrošināšana būtu ne tikai piemērotākā, bet arī izdevīgākā.
Nozīmīgs faktors, protams, ir ceļojuma apdrošināšanas internetā izmaksas. Tas, cik izmaksā ceļojuma apdrošināšana,  atkarīgs no izvēlētās apdrošināšanas programmas, ceļojuma galamērķa, paredzamās atpūtas rakstura, kā arī citiem faktoriem. Bez šaubām, jārēķinās arī, ka atšķiras dažādu apdrošināšanas sabiedrību cenu politika.
KĀ PIETEIKTIES APDROŠINĀŠANAI
Ceļojuma apdrošināšanas internetā apmaksa  notiek, izmantojot kredītkarti vai debetkarti. Pieejami arī norēķini ar pārskaitījumu, izmantojot interneta banku. Ceļojumu apdrošināšana internetā stāsies spēkā tiklīdz tiks apmaksāta vai arī citā Jūsu norādītājā termiņā. Ceļojumu apdrošināšanas polises piegāde tiek veikta uzreiz pēc tam, kad tiek saņemta samaksa. Jūs to saņemsiet savā e-pastā kopā ar rēķinu. Pēc saņemšanas e-pastā, ceļojumu apdrošināšanas polisi iespējams lejupielādēt.
Pirms došanās uz ārvalstīm, būtiski nodrošināties pret dažāda veida sarežģījumiem - svarīgi pārliecināties, vai Jūsu pase vai ID karte ir derīga visu ceļošanas laiku. Jāņem vērā, ka dažas valstis ir noteikušas, ka pasei jābūt derīgai vēl vairākus mēnešus pēc  ceļojuma beigu datuma. Savukārt, plānojot ceļojumu uz eksotiskām valstīm vai valstīm, kurās ir iespēja inficēties ar dzelteno drudzi, holeru, A, B hepatītu un citām bīstamām slimībām, noteikti savlaicīgi jākonsultējas ar ārstu, vai nav vajadzīgs vakcinēties.
Dodies ceļojumā droši - iegādājies apdrošināšanu!




No comments:

Post a Comment