Friday, September 23, 2016

Kredīts, lai atlīdzinātu zagļu nodarīto

Ik dienas ziņās dzirdam par dažādiem noziedzīgiem nodarījumiem. Reizēm, diemžēl, nākas saskarties ar to pašiem. Rēķinoties ar to, daudzi izvēlas sev piederošās lietas apdrošināt, lai zādzības vai bojājumu gadījumā saņemtu vismaz kādu kompensāciju.
Taču, ja nozagtā lieta nav bijusi apdrošināta, bet jauna vajadzīga steidzami, nākas tērēt savus personīgos līdzekļus. Nereti tas rada nozīmīgu iztrūkumu budžetā. Piemēram, nepieciešams jauns telefons vai dators, taču liekas finanses šim mērķim nav.

Tādos gadījumos var noderēt ātrie kredīti, ko šobrīd salīdzinoši ērti iespējams noformēt internetā.
Kredīta noformēšanai nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu, mobilais tālrunis un konts kādā no Latvijā strādājošām bankām.

Ātro kredītu priekšrocības
·         Tiem pieteikties var no jebkuras vietas Latvijā, kur vien pieejams dators ar interneta pieslēgumu;
·         Aizdevumu iespējams saņemt arī ārpus ierastā darba laika – liela daļa kredītdevēju strādā arī nedēļas nogalēs un svētku dienās;
·         Kredīts pieejams bez ķīlas, galvojuma un izziņu iesniegšanas;
·         Nereti aizdevums pieejams ar izdevīgiem nosacījumiem, piemēram – jaunie klienti var saņemt 100 % atlaidi komisijas maksai;
·         Ātra saņemšana. Pozitīvas atbildes gadījumā nauda norādītajā bankas kontā tiks ieskaitīta aptuveni 15 minūšu laikā.
Šo iemeslu dēļ ātrais aizdevums īpaši noderīgs steidzamās situācijās, kad līdzekļi vajadzīgi pēc iespējas ātrāk. Taču, lai arī aizdevuma noformēšana ir salīdzinoši vienkārša, nevajadzētu aizmirst, ka tas ir atbildīgs lēmums.
Atbildīgas aizņemšanās pamatprincipi
·    Aizņemies tikai tik, cik patiešām nepieciešams. Piemēram, ja vajadzīgi 300 eiro jauna telefona iegādei, nevajadzētu ņemt papildu naudas summu, lai iztērētu to lietās, kas var pagaidīt;
·    Izvērtē savu maksātspēju. Pirms kredīta noformēšanas pārliecinies, ka spēsi to atmaksāt līgumā noteiktajā laikā. Ja šīs pārliecības trūkst, labāk meklēt citus risinājumus.
Ja esi izvērtējis visus faktorus un izlēmis par labu aizdevuma noformēšanai, atliek izvēlēties piemērotāko. Salīdzini vairākus aizdevuma variantus, iepazīstoties ar tādiem būtiskiem faktoriem, kā maksimālā pieejamā aizdevuma summa, atmaksas termiņš, procentu likmes, vecuma ierobežojums, aizdevuma saņemšanas laiks.
Jāatceras – izskatot aizdevuma pieteikumu, kredītdevējs novērtēs gan ienākumu līmeni, gan kredītvēsturi. Ja kredītņēmējam nav regulāru ienākumu vai kredītvēsture ir sabojāta, aizdevums var netikt piešķirts.
Kā pieteikties aizdevumam
Kad izvēlēts piemērotākais aizdevums, atliek reģistrēties kredītdevējamājaslapā un sekot tālākām norādēm. Jāņem vērā, ka aizdevēji prasa reģistrēšanās maksu, kas visbiežāk ir 0,01 eiro. Tas nepieciešams drošības nolūkos, lai pārliecinātos par norādīto personas datu atbilstību.
Pēc veiksmīgas reģistrēšanās jāaizpilda pieteikums, kurā jānorāda vēlamā aizdevuma summa un atmaksas termiņš. Ja to izdarīsi kredītdevēja darba laikā, atbildi saņemsi jau pavisam drīz.

Lai atlīdzinātu zagļu nodarīto, reizēm var noderēt arī kredīts. Taču tas jāaizņemas atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju.

3 comments:

  1. Sveiki, mans vārds ir Elizabete McRooney. Es dzīvoju Eiropā un šodien esmu ļoti laimīga sieviete? Es teicu sev, ka jebkura aizdevuma aizdevējs, kas var mainīt manu un manas ģimenes dzīvi, norādīšu ikvienu, kurš meklē viņiem aizdevumu. Tās man deva mani un mana ģimenes laime, man bija nepieciešams aizdevums 250 000,00 eiro. Lai sāktu mana dzīve man tika nodota šim godīgajam un dievbijīgam aizdevuma uzņēmumam, kurš man palīdzēja ar 250 000 eiro naudas aizdevumu, jo viņi patiesībā ir DIEVA, kas baidās no cilvēkiem, kas ir cienījama kreditēšanas firma.

    Esmu ļoti priecīga, ka pagājušajā mēnesī es saņēmu viņu aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts par aizdevuma atmaksu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un, lūdzu, pasakiet viņiem, ka Elizabete McRooney uzrunāja jūs viņiem. Sazināties ar e-pastu: {trustfundfinaceservice@gmail.com}

    ReplyDelete
  2. I wasn't sure about getting a legit lender online But when I could no longer face my debt,my son was on the hospital bed for an operation that required a huge amount of money and I also needed some money to refinance and get a good home.i seeked help from friends and when there was no hope left I decided to go online to find a loan and I found LAPO MICRO FINANCE with a 2% interest rate and immediately applied my details as indicated. Within 48hours of my application,they granted my loan amount with No hidden costs and I was able to take care of my son's medical bills,renew my rental bill and pay off my debt. I will advise every loan seeker to contact LAPO MOCRO FINANCE with ( lapofunding960@gmail.com ).
    Whatsapp +447883183014

    ReplyDelete
  3. Aizdevuma piedāvājums un naudas aizņemšanās.
    Mēs esam aģentūra, kas piešķir aizdevumus ikvienam, kam tas ir nepieciešams, ar procentu likmi 2%.
    Mūsu piedāvājumi svārstās no 5000 EUR līdz 900 000 EUR.
    Lai iegūtu papildinformāciju, sazinieties ar mums.
    Paldies
    Pasts: vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ReplyDelete